Somon cu Crab și legume într-un pachet de folie

Somonul cu Crab și legume într-un pachet de folie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, frunze de oregano, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapian de lămâie la grătar și legume de vară într-un pachet de folie, Folie-Pachet De Pui Puttanesca, și Pachet De Folie De Pui Milano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați o bucată de folie de 18 x 28 inci (sau suprapuneți două bucăți de 12 inci lățime) într-o tigaie de copt de 14 x 17 inci. Clătiți frunza de banană și uscați-o; centrați pe lungime pe folie. Clătiți peștele și uscați-l; frecați degetele peste carne pentru a găsi oase, scoateți-le cu penseta și aruncați-le. Centrați fileul pe lungime, pielea în jos, pe frunză.
Se amestecă coriandru, cimbru și oregano. Într-un castron, amestecați jumătate din amestecul de plante cu crab, maioneză și muștar.
Se întinde uniform peste somon. Clătiți și uscați vasul.
Clătiți dovleceii și ardeiul gras. Tăiați și aruncați tulpinile din dovlecei; tulpină și piper de semințe.
Tăiați legumele în fâșii de mărimea chibritului (aproximativ 3 in. lung). Puneți legumele, vinul, uleiul de măsline, 1/4 linguriță de sare și restul de ierburi în castron și amestecați pentru a acoperi.
Răspândiți amestecul de legume peste stratul de crab. Aduceți părțile lungi ale foliei împreună peste pește, înfășurând parțial frunza de banană în jurul peștelui, apoi pliați capetele pentru a sigila.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când peștele ajunge la 140 în centrul celei mai groase părți (introduceți termometrul prin folie și straturi de legume și crab pentru a testa), 20 până la 25 de minute.
Transferați pachetul pe un platou și desfaceți-l pentru a servi; sau, dacă doriți, cu două spatule largi, transferați cu grijă frunza și peștele din folie pe platou.
Se adaugă sare și piper după gust.
Tăiați peștele în porții; alunecați o spatulă între piele și File și ridicați porțiunile, lăsând pielea în urmă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.