Somon cu ciuperci și sos de ardei roșu
Somonul cu ciuperci și sos de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.38 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, stevia, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ardeii într-un vas de copt la cuptor la 350roast timp de 10-20 de minute, până când pielea începe să se strice
Lăsați ardeii să se răcească, îndepărtați tulpinile, apoi deschideți și îndepărtați semințele
Puneți ardeii, sucul de lămâie, stevia și sarea într-un vitamix și piure până se omogenizează
Transferați amestecul de ardei într-o tigaie mică de sos și încălziți ușor
Puneți uleiul într-o tigaie sotată la foc mediu
Se adaugă ceapa și se sotează 1 minut, apoi se adaugă ciupercile
Reduceți căldura, acoperiți și gătiți timp de 10 minute
Porniți cuptorul la 500lăsați pielea pe pește; clătiți și uscați cu un prosop de hârtie
Așezați pielea de pește cu fața în jos pe o foaie de copt metalică
Frecați fileurile liberal cu ulei de măsline, apoi presărați sare
Reduceți temperatura cuptorului la 275, apoi puneți foaia cu somon pe cel mai mic raft
Prăjiți 8 până la 13 minute, astfel încât centrele celei mai groase părți a fileurilor să fie încă translucide atunci când sunt tăiate cu un cuțit de împerechere
Când somonul este gata, așezați o parte din piureul de ardei roșu în centrul fiecărei farfurii
Puneți somonul deasupra piureului, apoi lingurați ciupercile pe somon
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.