Somon Cremos De Mărar
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 15 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Un amestec de buruieni de mărar, fileuri de somon, sos de maioneză mayo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Cremos De Mărar, Somon cu sos cremos de mărar, și Somon Ușor De Mărar Cremos Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați peștele pe foaia de copt acoperită cu folie pulverizată cu spray de gătit. Se fierbe, la 4 inci de căldură, 4 min. Între timp, amestecați maiaua și buruiana de mărar până se amestecă.
Scoateți peștele din broiler.
Se întinde cu amestec de mayo; se presară cu brânză.
Se fierbe 2 până la 4 min. sau până când toppingul este maro auriu și fulgi de pește ușor cu furculița.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.