Somonul Braconat cu unt cu gust cald de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 493 calorii, 19g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare și piper, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon poșat cu gust de sfeclă, Somon Pocat la rece cu gust de fenicul-piper, și Somon fiert la cuptor la Paige cu mărar, ceapă Vidaliană și gust de castraveți.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.