Somon ars cu spanac ofilit

Somonul ars cu spanac ofilit este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Un amestec de spanac pentru copii, roșii de struguri, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon ars pe tort de cartofi, spanac ofilit cu sos Dijon, Scoici arse peste spanac ofilit #WeekdaySupper, și Scoici Arse Peste Risotto Cu Spanac Ofilit Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Presărați somonul cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei; vârtej.
Adăugați fileuri, cu pielea în jos; gatiti timp de 3 minute sau pana cand pielea incepe sa se rumeneasca, presand usor fileurile.
Coaceți la 450 timp de 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei; vârtej.
Adăugați roșiile; saut 1 minut.
Adăugați usturoi; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Se adaugă spanacul; se ia de pe foc. Aruncați până când spanacul se ofilește. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file și busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.