Somon ars cu spanac ofilit

Somon ars cu spanac ofilit
Somonul ars cu spanac ofilit este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Un amestec de spanac pentru copii, roșii de struguri, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon ars pe tort de cartofi, spanac ofilit cu sos Dijon, Scoici arse peste spanac ofilit #WeekdaySupper, și Scoici Arse Peste Risotto Cu Spanac Ofilit Și Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați somonul cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
SareSare
3
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 lingurițe de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați fileuri, cu pielea în jos; gatiti timp de 3 minute sau pana cand pielea incepe sa se rumeneasca, presand usor fileurile.
6
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți la 450 timp de 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 linguriță de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați roșiile; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
11
Adăugați usturoi; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
12
Se adaugă spanacul; se ia de pe foc. Aruncați până când spanacul se ofilește. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
13
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista