Somon ars cu 3 salate de fasole

Somon ars cu 3 salate de fasole
Somonul ars cu 3 salate de fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 764 calorii, 53G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,91 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon ars cu 3 salate de fasole, Fripturi De Somon Condimentate Cu Salsa De Fasole Neagră, și Salată superalimentară cu somon prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați toate cele 3 tipuri de fasole într-un bol mare de amestecare și aruncați cu ingredientele rămase. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Condimentează somonul cu chimen, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
ChimenChimen
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați pielea de somon cu fața în jos în tigaie și gătiți până când pielea este crocantă și aurie, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți fileurile și gătiți până la mediu rar, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți somonul cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista