Somon Alternativ La Cuptor

Somon Alternativ La Cuptor
Somonul alternativ la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 443 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ceapă, pudră de muștar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Rețete similare includ Chowder de conopidă Bacon-Cheddar (o alternativă cu conținut scăzut de carbohidrați la supa de cartofi la cuptor!)- Iowa Fata Mănâncă, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Cinnabon Glazură Alternativă I.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Călește ceapa cu usturoi uscat, sare și piper până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi DeshidratatUsturoi Deshidratat
CeapăCeapă
4
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă cu pesmet, pudră de muștar și maioneză. Dacă este necesar, adăugați mai multă maioneză pentru a obține o consistență asemănătoare pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PesmetPesmet
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați fileurile de somon pe foaia de copt unsă și apăsați amestecul de firimituri deasupra, astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când somonul este ușor tăiat cu o furculiță, apoi fierbeți timp de 5 minute pentru a crocanta blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Revista