Frittata de somon afumat și ceapă

Frittata de somon afumat și ceapă
Frittata de somon afumat și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 155 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. Un amestec de cartofi preshredded, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Frittata De Somon Afumat, Frittata de somon afumat și mazăre, și Frittata De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie din fontă de 8 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se ia de pe foc. Se amestecă ceapa verde, cimbru și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
CimbruCimbru
4
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați cartofii, rămânând 1 1/2 lingurițe de ulei și rămânând 1/4 linguriță de piper. Apăsați amestecul de cartofi în fundul tigaiei. Se fierbe 15 minute sau până când cartofii sunt crocanți și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți amestecul de ceapă peste amestecul de cartofi; se presară somon, brânză și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
SomonSomon
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
SareSare
10
Se toarnă înlocuitorul de ou deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
11
Coaceți la 375 timp de 38 de minute sau până când este pufos și ușor rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista