Somon Afumat La Cald
Somonul afumat la cald necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. O porție conține 500 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, așchii de lemn, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Baie De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Combinați zaharurile, sarea, boabele de piper și cardamomul într-un castron mic. Frecați amestecul de zahăr în carnea de somon și împachetați restul frecați în jurul somonului. Înfășurați bine somonul în folie de plastic și apoi în folie de aluminiu. Refrigerați 12 până la 24 de ore. Desfaceți somonul și clătiți cu apă rece. Pat somon uscat.
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgeți bine.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la înălțime și lăsând o parte la foc mic.
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Coat grill rack cu spray de gătit; loc pe gratar.
Puneți somonul pe grătar peste tava de folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 15 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Centrul de pește ar trebui să fie opac și cald.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.