Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere

Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere
Somon afumat fierbinte cu salata de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și cidru de mere Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 32g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, verdeață pentru copii, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate, Salată De Rădăcină De Țelină Cu Manchego, Alune Și Cireșe Uscate, și Salată de mere-Sunchoke cu păstrăv afumat și vinetă de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună sarea, zahărul granulat, zahărul brun și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
UmărUmăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți folia de aluminiu extra-lată puțin mai mult decât lungimea peștelui pe suprafața de lucru și deasupra cu un strat la fel de lung de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați 1 jumătate din somon, cu pielea în jos, pe folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Presărați freca pe carnea somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Așezați a doua jumătate a somonului, cu carnea în jos, deasupra primei jumătăți. Îndoiți plasticul pentru a acoperi, apoi închideți marginile foliei împreună și strângeți bine în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Așezați peștele învelit pe o tigaie de foi și deasupra cu o altă tigaie de foi. Se cântărește cu o cărămidă sau 2 și se dă la frigider timp de 12 ore. Întoarceți peștele și refrigerați încă 12 ore. Unele sucuri se vor scurge în timpul procesului, așa că asigurați-vă că există un loc unde să se adune scurgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Desfaceți peștele și clătiți amestecul de vindecare cu apă rece. Uscați somonul cu prosoape de hârtie și puneți-l într-un loc răcoros și uscat (nu în frigider) până când suprafața peștelui este uscată și mată, de la 1 la 3 ore, în funcție de umiditate. Un ventilator poate fi utilizat pentru a accelera procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Pregătiți un fumător cu chipsuri de lemn de arin. Fumați somonul peste chipsurile mocnite, menținând temperatura în interiorul fumătorului la aproximativ 200 de grade F, până când cea mai groasă parte a peștelui înregistrează 150 de grade F, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Se servește imediat sau se răcește la temperatura camerei, se înfășoară bine și se dă la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Așezați somonul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
12
Se amestecă cu o parte din vinaigreta de cidru de mere rezervată și se acoperă cu salata de mere, cireșe uscate, alune și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Cidru De MereCidru De Mere
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
VerziiVerzii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
13
Servi.
14
Bateți împreună oțetul, mierea, muștarul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mare. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează. Rezervați câteva pentru a stropi peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați verdeața, merele, cireșele și alunele în vinaigreta rămasă și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
VerziiVerzii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În32 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Revista