Somn Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somnul parmezan. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 283 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de somn, făină de porumb, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somn Parmezan, Somn Parmezan, și Somn Parmezan.
Instrucțiuni
Într-un vas puțin adânc, combinați făina, brânza, făina de porumb, ardeiul, sarea și piperul; pus deoparte. Într-un alt vas superficial, bateți albușul de ou și laptele. Înmuiați fileurile în amestec de lapte, apoi în amestec de făină.
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.