Somn Parmezan
Somnul parmezan necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $13.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție conține 1695 calorii, 178g de proteine, și 63G de grăsime. Un amestec de pesmet, somn, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somn Parmezan, Somn Parmezan, și Somn Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400*.Clătiți fileurile și uscați-le.
Se amestecă ouăle și laptele într-un castron mic.
Combinați ingredientele rămase într-un alt castron.Înmuiați fileurile în amestec de ouă, apoi în amestec de pesmet, acoperind uniform.
Așezați fileurile, cu partea rotunjită în sus, pe o foaie de copt unsă.Pulverizați fileurile ușor cu spray de gătit antiaderent și coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.