Somn Acoperit Cu Caramel
Somnul acoperit cu Caramel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 239 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Somn acoperit cu Pecan cu o Succotash de fasole de unt, porumb galben, orez negru și spanac proaspăt, Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel, și Mere Caramel Acoperite Cu Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/3 cană de apă cu sosul de pește într-un castron mic și se lasă deoparte.
Combinați șalotele, usturoiul, piperul negru și fulgii de ardei roșu într-un castron separat și dați deoparte.
Încălziți 1/3 cană de apă și 1/3 cană de zahăr într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul devine maro auriu. Se amestecă ușor amestecul de sos de pește și se aduce la fierbere. Se amestecă amestecul de șalotă și se gătește până când șalotele se înmoaie, apoi se adaugă somnul. Acoperiți și gătiți somnul până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Așezați somnul pe o farfurie mare, acoperiți și lăsați deoparte. Creșteți căldura la mare și amestecați 1/2 linguriță de zahăr. Se amestecă sucul de lămâie și orice sos care s-a adunat pe farfurie. Aduceți la fierbere și fierbeți până când sosul s-a redus.
Se toarnă sosul peste somn și se ornează cu ceapă verde și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.