Sole Meuniere
Sole Meuniere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,07 USD pe porție. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, făină, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sole Meuni Cormorbre, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Înveliți Generos o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Sezonul 2 al fileurilor cu sare. Dragați fileurile în făină și puneți-le imediat în tigaie cu uleiul încins. Nu făinați peștele înainte de timp sau va fi gumos și moale la exterior, mai degrabă decât crocant.
Când peștele s-a transformat din translucid în opac, aproximativ 2/3 din drum prin gătit, întoarceți peștele și gătiți pe cealaltă parte.
Scoateți peștele din tigaie și rezervați-l pe o tavă de foi în cuptor. Repetați procesul cu restul de 2 fileuri de pește. Păstrați fileurile de pește fierte calde la cuptor în timp ce faceți sosul.
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie.
Adăugați untul și frunzele de cimbru. Agitați tigaia frecvent pentru a preveni arderea. Când untul s-a topit și este foarte Bulbuc, adăugați sucul de lămâie și bateți pentru a combina. Pe măsură ce untul devine din nou Bulbuc și începe să devină maro, condimentați cu sare și amestecați pătrunjelul tocat. Gustați pentru a vă asigura că este delicios.
Scoateți fileurile de pește din cuptor și puneți-le în farfurie, lingând sosul peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.