Soia Planta Glazurate De Pui Satay
Soia planta glazurate de pui Satay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ierburi, suc de lămâie, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Pui De Ierburi Glazurate, și Peach & Ginger Satay cu piept de rață glazurat cu piersici la grătar.
Instrucțiuni
Combinați toate lichidele cu zahărul și jalapeno într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a combina.
Adăugați ierburile proaspete: cilantro, busuioc, mentă și pătrunjel, apoi pulsați pentru a combina.
Nota lui Cook: pentru a impulsiona, blenderul trebuie pornit pentru a atinge viteza mare, apoi oprit și pornit de 10 până la 12 ori.
În cele din urmă, adăugați usturoiul și pulsul, ca mai sus, de încă 3 ori.
Scoateți sosul din mixer într-un vas de servire. Acoperiți și lăsați să se odihnească la frigider timp de 24 de ore înainte de utilizare, dacă este posibil.
Încălziți un grătar la foc mediu.
Pentru a face satays, așezați puiul plat și frigarui, într-un model de țesut, apoi acoperiți cu 1/2 din glazura de plante de soia. Grătar timp de 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul de pe grătar într-un platou de servire și serviți cu sosul rămas.