Soia-Marinată London Broil

Soia-Marinată London Broil
Soia marinată London Broil este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 563 calorii. Dacă aveți piper, scallions, top round london broil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Marinat Londra Broil, Bourbon Soia Marinat Londra Broil, și Balsamic Marinat Londra Broil.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, amestecați sosul de soia, zahărul și usturoiul până când zahărul se dizolvă. Clătiți carnea, uscați-o cu un prosop de hârtie și așezați-o în tigaie, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați să stea 20 de minute, întorcându-se încă o dată. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.Reglați raftul cuptorului la treimea superioară a cuptorului și porniți broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Transferați carnea pe o foaie de copt cu margini căptușită cu folie. Rezervați marinada în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se presară carnea cu piper și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Așezați tigaia care conține marinada la foc mediu-mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați scallions, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 2 minute. Împărțiți orezul în 4 farfurii, aranjați carnea deasupra, lingurați ceapa și sosul peste el și presărați semințele de susan.Bacsis: fierberea marinadei rămase înainte de a o folosi ca sos este necesară pentru a ucide orice bacterie din carnea crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista