Soia-Marinată London Broil
Soia marinată London Broil este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 563 calorii. Dacă aveți piper, scallions, top round london broil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Marinat Londra Broil, Bourbon Soia Marinat Londra Broil, și Balsamic Marinat Londra Broil.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, amestecați sosul de soia, zahărul și usturoiul până când zahărul se dizolvă. Clătiți carnea, uscați-o cu un prosop de hârtie și așezați-o în tigaie, întorcându-se pentru a acoperi.
Lăsați să stea 20 de minute, întorcându-se încă o dată. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.Reglați raftul cuptorului la treimea superioară a cuptorului și porniți broiler.
Transferați carnea pe o foaie de copt cu margini căptușită cu folie. Rezervați marinada în tigaie.
Se presară carnea cu piper și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia subțire.
Așezați tigaia care conține marinada la foc mediu-mare și aduceți la fierbere.
Adăugați scallions, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 2 minute. Împărțiți orezul în 4 farfurii, aranjați carnea deasupra, lingurați ceapa și sosul peste el și presărați semințele de susan.Bacsis: fierberea marinadei rămase înainte de a o folosi ca sos este necesară pentru a ucide orice bacterie din carnea crudă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc