Soda De Căpșuni De Casă
Soda de căpșuni de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 127 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 58 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Soda De Căpșuni De Casă, Soda De Mere De Casă, și Soda Portocalie De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căpșunile într-un castron mare, turnați 2 căni de zahăr și amestecați până când căpșunile sunt acoperite.
Se toarnă restul de 1 1/2 căni de zahăr într-un strat uniform pentru a acoperi căpșunile. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să stea la temperatura camerei, amestecând o dată sau de două ori, până când zahărul s-a dizolvat în mare parte, aproximativ 12 ore.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Amestecați din nou amestecul de căpșuni pentru a ajuta la dizolvarea oricărui zahăr din fundul vasului.
Se toarnă căpșunile și tot lichidul prin strecurătoare, amestecând fructele, dar nu împingând pe el. Rezervați căpșunile în strecurătoare pentru o altă utilizare. Se amestecă sucul de portocale în sirop.
Se toarnă 1/4 cană de sirop într-un pahar înalt și se adaugă 1/2 cană de apă spumantă. Amestecați ușor pentru a combina, umpleți paharul cu gheață și serviți.
Transferați orice sirop rămas într-un recipient cu un capac etanș și dați-l la frigider până la 1 lună.