Soda De Căpșuni De Casă

Soda De Căpșuni De Casă
Soda de căpșuni de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 127 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 58 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Soda De Căpșuni De Casă, Soda De Mere De Casă, și Soda Portocalie De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căpșunile într-un castron mare, turnați 2 căni de zahăr și amestecați până când căpșunile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă restul de 1 1/2 căni de zahăr într-un strat uniform pentru a acoperi căpșunile. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să stea la temperatura camerei, amestecând o dată sau de două ori, până când zahărul s-a dizolvat în mare parte, aproximativ 12 ore.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Amestecați din nou amestecul de căpșuni pentru a ajuta la dizolvarea oricărui zahăr din fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă căpșunile și tot lichidul prin strecurătoare, amestecând fructele, dar nu împingând pe el. Rezervați căpșunile în strecurătoare pentru o altă utilizare. Se amestecă sucul de portocale în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se toarnă 1/4 cană de sirop într-un pahar înalt și se adaugă 1/2 cană de apă spumantă. Amestecați ușor pentru a combina, umpleți paharul cu gheață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Transferați orice sirop rămas într-un recipient cu un capac etanș și dați-l la frigider până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista