Snickerdoodles Fără Cereale Nemaipomenite

Scrumptious Snickerdoodles fără cereale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1843 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină de cocos, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți delicioși din făină de nucă de cocos (fără cereale și lactate), Snickerdoodles Fără Cereale, și snickerdoodles fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375ºF.In într-un castron de amestecare, bateți 1/2 cană de zahăr alb, nucă de cocos sau zahăr brun, ouă, vanilie și ulei de cocos împreună (asigurați-vă că acele ouă nu sunt reci, altfel uleiul de cocos se poate solidifica și lăsa bucăți mici).într-un castron mic, amestecați făina de cocos și sarea împreună, apoi amestecați-le în amestecul umed.
Lăsați-l să stea 5 minute. Dacă aluatul pare prea moale sau umed pentru a fi manipulat, puneți-l la frigider timp de 30 de minute. Se va configura destul de mult pe măsură ce uleiul de cocos se răcește și se solidifică.
Combinați cele două ingrediente de topping într-un castron mic.Scoateți aluatul și rotiți-l în bile. Jamie sugerează să folosești un mic scooper cu bile de pepene galben, dar le-am făcut manual și erau doar puțin mai mici decât o minge de golf.
Rulați bilele în amestecul de scorțișoară-zahăr, așezați fursecurile pe o foaie de copt (de preferință căptușită cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon – folosesc un covor de copt) și aplatizați-le puțin. Nu se răspândesc prea mult.
Coaceți cookie-urile timp de 15 minute. Se vor întuneca ușor.
Lăsați fursecurile să stea pe foaia de copt câteva minute, înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.