Snapper roșu într-o clipă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 40 de porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare, file de snapper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Topiți untul într-un vas de copt din sticlă de 9x13".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați ceapa feliată și acoperiți cu snapperul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie, sosul worcestershire, boiaua și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sos De Roșii Hunt's®
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
(tub Mare)
4
Se întinde peste snapper și se presară după gust cu oregano și pătrunjel.Notă: Acest lucru este excelent și cu un amestec de ierburi proaspete: pătrunjel, cimbru, oregano și salvie sau oricare ar fi preferatele tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Snapper
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Coaceți timp de 30-35 de minute, în funcție de cuptor.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.