Snapper roșu în frunze de struguri cu usturoi și unt de Caper
Snapper roșu în frunze de struguri cu usturoi și unt de Caper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fileuri snapper, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați File de Snapper cu ierburi și unt de Caper, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Condimentează fileurile de snapper cu sare de mare și piper.
Așezați două frunze de struguri pe o suprafață curată, astfel încât să se suprapună ușor.
Așezați un file în centru. Îndoiți frunzele peste centrul fileului pentru a închide complet.
Ungeți cu ulei pe partea de sus și de jos pentru a împiedica frunzele să se lipească și așezați-le pe o tigaie pentru pui. Repetați cu fileurile și frunzele rămase.
Așezați peștele sub broilerul preîncălzit la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Se fierbe timp de 4 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată sau până când peștele este opac.
În timp ce peștele se fierbe, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, caperele, sherry și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, scoateți pachetele de pește pe un platou și lingurați sosul deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Prospera Pinot Grigio]()
Prospera Pinot Grigio