Snapper Roșu Pe Cuscus Cu Mazăre

Snapper Roșu Pe Cuscus Cu Mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu pe cuscus cu mazăre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 411 calorii, 45g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Din Florida Cu Cuscus, și Cuscus cu mazăre și mentă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista