Snapper Roșu De Nucă De Cocos-Jalapeno Cu Piure De Fasole Neagră De Banane
Snapper roșu de nucă de cocos-Jalapeno cu piure de fasole neagră de banane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 374 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. Un amestec de suc de lămâie, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Snapper roșu cu piure de fasole Fava, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Pătlagine cu Caviar și piure de fasole neagră pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.