Snapper Roșu De Miere-Lime
Snapper roșu cu miere-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 313 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, file de snapper, suc de lămâie cheie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miere-Lime roșu Snapper pentru două, Snapper roșu cu coriandru, usturoi și tei, și Snapper roșu în Papillote cu vinetă de coriandru-Lime.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și mierea.
Se toarnă 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați peștele. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Așezați amestecul rămas într-o cratiță mică; pune deoparte.
Scurgeți peștele și aruncați marinada.
Presărați fileurile cu pudră de chili; așezați pe o tigaie de pui unsă.
Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 12-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Între timp, aduceți amestecul rezervat de suc de lămâie la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la jumătate. Lingurați peste fileuri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca King Estate Domaine Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir