Snapper Roșu Cu Vinetă De Roșii-Șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu vinaigretă de roșii-șofran. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție conține 265 calorii, 47G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, șofran, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui Sotat Cu Vinetă De Roșii-Șofran, Saut carne de pui cu sos de rosii-sos de sofran pe Frisone, și Pui sotat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Friscrime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.