Snapper roșu cu sos de lămâie

Snapper roșu cu sos de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 710 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cremă de brânză, fileuri de snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Sos De Chile Roșu Sud-Vest, și Meyer Lemon Red Snapper.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele și oul.
Se presară fileuri cu sare și 1/8 linguriță de piper. Pește de dragare în făină; scufundați în amestec de lapte și dragare în pesmet.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați pește și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Scoateți fileurile și scurgeți pe prosoape de hârtie; păstrați cald.
Ștergeți tigaia curată și topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu-mic.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de piper, cremă de brânză și ingredientele rămase, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste fileuri.
* Brânza elvețiană pentru copii poate fi înlocuită cu brânza fontina.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.