Snapper roșu cu fenicul și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 4324 calorii, 604g de proteine, și 151G de grăsime fiecare. Pentru $55.42 pe portie, această rețetă acoperă 92% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, bulion de legume, snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu cu fenicul și ciuperci, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper Roșu Cu Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bine peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Tăiați 3 sau 4 gashes pe fiecare parte a peștelui, de sus în jos sare gashes și cavitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. împingeți jumătate din șuvițele de usturoi în tăieturi.Frecați peștele cu puțin ulei de măsline și turnați restul pe fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Întindeți feliile de lămâie pe fundul tigaiei, acoperiți feliile de lămâie cu 1/2 din feniculul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ardei Arbol
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați peștele pe fenicul, întindeți roșiile, ciupercile, vinul sau stocul peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ardei Arbol
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați sare și piper și feniculul rămas.Acoperiți cu folie de aluminiu și înapoi timp de 20-30 de minute.Descoperiți și presărați blaturile cu pene tocate peste pește, continuați să coaceți până când ați terminat apprx 5-10 minutes.To serviți scoateți carnea din pește cu o lingură și acoperiți cu legumele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.