Snapper roșu cu coriandru, usturoi și var

Snapper roșu cu coriandru, usturoi și var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu coriandru, usturoi și var. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 300 de calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, fileuri de snapper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Roșu Snapper en Papillote cu Vinaigrette Cilantro-Lime, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Usturoi Cilantro Lime Rice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și ungeți ușor o tigaie superficială (adâncime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
2
Se usucă peștele, apoi se aranjează, cu pielea în sus, în 1 strat în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Periați ambele părți ale peștelui cu 3 linguri ulei total și presărați sare și piper. Aruncați împreună coriandru, usturoi și coajă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Prăjiți peștele la 6 inci de căldură, fără a se întoarce, până când este gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Transferați peștele, cu pielea în sus, cu o spatulă metalică într-un platou, apoi presărați cu amestec de coriandru și stropiți cu restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista