Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco

Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 383 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de migdale, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu copt în sos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați roșiile, ardeii grași și ceapa într-un vas mic de copt cu 2 linguri de ulei de măsline. Se prăjește până se carbonizează parțial, întorcându-se la fiecare 15 minute, aproximativ 45 de minute. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați chile; se prăjește până se întunecă și ușor umflat, întorcându-se o dată, aproximativ 30 de secunde.
Transferați în castron mic.
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Peel și semințe ancho chile, roșii și ardei grași; se pune în blender. Curățați ceapa; se toacă grosier și se adaugă în blender.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Se adauga migdalele; saut pana se prajeste usor, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, usturoi, oțet, pâine și boia de ardei în blender; amestecați cu piure grosier.
Se transferă în castron; se condimentează cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați 1 pește în fiecare dintre cele două tigăi metalice de 13x9x2 inci. Acoperiți fiecare pește cu 3 kilograme de sare.
Stropiți 1 1/2 căni de apă peste sare în fiecare tigaie. Folosind mâinile, împachetați sare peste pește pentru a acoperi complet.
Coaceți peștele până când termometrul este introdus în centrul registrelor de pește 135 F, aproximativ 30 de minute. Rapiți ușor crusta de sare cu spatele lingurii pentru a sparge; îndepărtați cu grijă sarea. Folosiți o perie de patiserie pentru a îndepărta orice sare rămasă. Transferați cu grijă peștele întreg pe platou și serviți cu sos.
* Vândut la piețele din America Latină, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
Chef jos a spus că a compara pimentuln, o boia afumată spaniolă, cu soiul de supermarket, este ca și cum " ai compara-o cu pudra roșie."Pimentulincludn este aroma dulce de fum în orice, de la cârnați chorizo la paella. Căutați dulce (dulce) și de la Vera pe etichetă. Ardeii din regiunea La Vera sunt întotdeauna uscați la fum; în alte regiuni sunt uscați la soare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.