Snapper prăjit cu anghinare și lămâie

Snapper prăjit cu anghinare și lămâie
Snapper prăjit cu anghinare și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tarhon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie, Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți, și Anghinare prăjită cu usturoi și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare pe jumătate umplut cu apă rece, apoi se aruncă lămâi cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați 1 inch deasupra a 1 anghinare cu un cuțit. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL. (Scufundați anghinarea în apă cu lămâie ocazional pentru a limita decolorarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit ascuțit, apoi îndepărtați sufocarea trăgând frunzele violete și răzuind stratul fuzzy cu o lingură sau un tăietor de pepene galben. Tăiați 1/4 inch de la capătul tulpinii, apoi tăiați baza și partea laterală a tulpinii cu un curățător de legume sau un cuțit ascuțit. Aruncați anghinarea în apă cu lămâie. Tăiați restul de 3 anghinare în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Scurgeți anghinarea, uscați-o și tăiați-o fiecare în 6 pene. Aranjați anghinare în 1 strat într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Se amestecă împreună 3 linguri ulei, 2 linguri suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mic și se toarnă peste anghinare, întorcându-se la strat. Acoperiți vasul cu folie și prăjiți, întorcând anghinarea o dată sau de două ori, până când sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
În timp ce anghinarea se prăjește, frecați peștele cu 1 lingură de ulei și presărați peste tot cu 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Scoateți folia din vasul de copt și aranjați fileurile, cu pielea în sus, în 1 strat deasupra anghinarelor. Prăjiți, neacoperit, până când fileurile sunt fierte, aproximativ 9 minute. Împărțiți peștele și anghinarea între 4 farfurii folosind o spatulă, rezervând sucuri de tigaie. Amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei, lingura rămasă de suc de lămâie, tarhon și sucuri de tigaie rezervate și stropiți peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Anghinarea poate fi tăiată cu 1 zi înainte și răcită în apă cu lămâie, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista