Snapper prăjit cu anghinare și lămâie
Snapper prăjit cu anghinare și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, tarhon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie, Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți, și Anghinare prăjită cu usturoi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare pe jumătate umplut cu apă rece, apoi se aruncă lămâi cu suc.
Tăiați 1 inch deasupra a 1 anghinare cu un cuțit. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până ajungeți la frunze galbene pal cu vârfuri verzi PAL. (Scufundați anghinarea în apă cu lămâie ocazional pentru a limita decolorarea.)
Tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului de anghinare folosind un cuțit ascuțit, apoi îndepărtați sufocarea trăgând frunzele violete și răzuind stratul fuzzy cu o lingură sau un tăietor de pepene galben. Tăiați 1/4 inch de la capătul tulpinii, apoi tăiați baza și partea laterală a tulpinii cu un curățător de legume sau un cuțit ascuțit. Aruncați anghinarea în apă cu lămâie. Tăiați restul de 3 anghinare în același mod.
Scurgeți anghinarea, uscați-o și tăiați-o fiecare în 6 pene. Aranjați anghinare în 1 strat într - un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Se amestecă împreună 3 linguri ulei, 2 linguri suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mic și se toarnă peste anghinare, întorcându-se la strat. Acoperiți vasul cu folie și prăjiți, întorcând anghinarea o dată sau de două ori, până când sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Lăsați cuptorul pornit.
În timp ce anghinarea se prăjește, frecați peștele cu 1 lingură de ulei și presărați peste tot cu 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Scoateți folia din vasul de copt și aranjați fileurile, cu pielea în sus, în 1 strat deasupra anghinarelor. Prăjiți, neacoperit, până când fileurile sunt fierte, aproximativ 9 minute. Împărțiți peștele și anghinarea între 4 farfurii folosind o spatulă, rezervând sucuri de tigaie. Amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei, lingura rămasă de suc de lămâie, tarhon și sucuri de tigaie rezervate și stropiți peste pește.
Anghinarea poate fi tăiată cu 1 zi înainte și răcită în apă cu lămâie, acoperită.