Snapper cu Topping de roșii
Snapper cu topping de roșii-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Dacă aveți busuioc, lămâie, file de grup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Snapper prăjit la cuptor cu Salsa de roșii și capere, Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii, și Snapper la grătar cu sos Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 6 ingrediente și ardeiul roșu zdrobit, dacă doriți; pus deoparte.
Așezați snapper pe o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu; înveliți folia cu spray de gătit.
Presărați snapper cu boia; se acoperă cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Top snapper cu amestec de roșii; coaceți 5 minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se presară pătrunjel și se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.