Snapper cu Salsa de Mango la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete pentru colecția dvs., Snapper cu salsa de Mango la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 206 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper la grătar cu Mango, creveți și salsa Chile, Snapper Roșu Cu Salsa De Mango, și Snapper Înnegrit Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți mango și ceapa cu 1 linguriță de ulei.
Așezați mango și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Se toacă ceapa și mango.
Combinați ceapa, mango, avocado, mentă, suc, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mediu.
Periați peștele cu restul de 1 linguriță de ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați peștele pe grătar; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de mango.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Cuscus cu parfum de portocale: aduceți 3/4 cană de suc proaspăt de portocale, 1/2 cană de apă și 1 lingură de ulei de măsline la fiert într-o cratiță. Se amestecă 1 cană de cuscus nefiert, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.