Smântână și ceapă
Smântână și baie de ceapă este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână maioneză de canola, arpagic, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Burgeri Cu Smântână De Ceapă, Smântână și Hummus de ceapă, și Smântână și somon de ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapă, usturoi și 1/8 linguriță sare; gatiti 4 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 6 minute, amestecand frecvent. Se răcește ușor amestecul de ceapă.
Combinați smântâna, maioneza, 1 1/2 linguri de arpagic, piper și restul de 1/8 linguriță de sare într-un castron mare.
Se adaugă amestecul de ceapă; se amestecă bine. Se acoperă cu restul de 1 1/2 lingurițe de arpagic.