Smântână Piure De Cartofi
Piureul de cartofi cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de lapte, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Smântână Piure De Cartofi, Smântână Piure De Cartofi, și Smântână Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Curățați cartofii, tăiați-i în bucăți de 1-1 / 2 inci și puneți-i într-o oală mare. Adăugați imediat apă rece pentru a acoperi cartofii cu cel puțin 2 inci și suficientă sare, astfel încât apa să aibă gust de apă de mare.Se aduce la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii pot fi ușor străpunși cu o furculiță și abia încep să se destrame, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați să stea netulburați timp de aproximativ 5 minute. Între timp, în oala folosită pentru a găti cartofii, încălziți untul și 3/4 cană de lapte la foc mediu până când amestecul este fierbinte și untul s-a topit.
Se ia de pe foc.Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi și în amestecul de lapte. Îndoiți smântâna până se combină uniform și se omogenizează, având grijă să nu suprasolicitați cartofii. Dacă cartofii sunt prea groși, adăugați restul de 1/4 cană de lapte și amestecați pentru a combina. Condimentează generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.