Smucitură De Pui Afumat
Puiul afumat smucit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână lemn de hickory, portocală, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui Smucite afumate cu pansament cu brânză albastră, Aripi de pui Smucite afumate cu sos de scufundare cu miere-Tamarind, și Aripi De Pui Smucite Afumate Cu Glazură Picantă De Miere-Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din tei și portocale; pune deoparte coaja de citrice.
Combinați sucul de citrice, ceapa și următoarele 7 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la găini. Clătiți puii sub apă rece și uscați. Tăiați excesul de grăsime de la găini. Începând de la cavitățile gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe împingând ușor degetele între piele și carne.
Așezați coji de citrice în cavitățile corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puii într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Se toarnă amestecul de suc sub pielea slăbită a găinilor. Sigilați punga și marinați-o la frigider cel puțin 2 ore, întorcând punga ocazional.
Înmuiați bucăți de hickory în apă 30 de minute până la 1 oră.
Pregătiți focul de cărbune în fumătorul de carne; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute sau până când cărbunii centrali sunt acoperiți cu cenușă cenușie.
Așezați bucăți de hickory înmuiate deasupra cărbunilor.
Scoateți puii din sac, rezervând marinada.
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați marinată rezervată și apă fierbinte în tigaie până la 1 inch de jantă.
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe raft în fumător, permițând suficient spațiu între pui pentru ca aerul să circule. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Acoperiți cu capac; gătiți 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Umpleți tigaia cu apă și adăugați cărbune la foc, după cum este necesar.
Scoateți puii de la fumător; lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea înainte de a mânca, dacă doriți (analiza nu include pielea).