Smucitură De Pui Afumat

Smucitură De Pui Afumat
Puiul afumat smucit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână lemn de hickory, portocală, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui Smucite afumate cu pansament cu brânză albastră, Aripi de pui Smucite afumate cu sos de scufundare cu miere-Tamarind, și Aripi De Pui Smucite Afumate Cu Glazură Picantă De Miere-Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din tei și portocale; pune deoparte coaja de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Combinați sucul de citrice, ceapa și următoarele 7 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la găini. Clătiți puii sub apă rece și uscați. Tăiați excesul de grăsime de la găini. Începând de la cavitățile gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe împingând ușor degetele între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Așezați coji de citrice în cavitățile corpului. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
5
Așezați puii într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Se toarnă amestecul de suc sub pielea slăbită a găinilor. Sigilați punga și marinați-o la frigider cel puțin 2 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Înmuiați bucăți de hickory în apă 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se scurge bine.
9
Pregătiți focul de cărbune în fumătorul de carne; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute sau până când cărbunii centrali sunt acoperiți cu cenușă cenușie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Așezați bucăți de hickory înmuiate deasupra cărbunilor.
11
Scoateți puii din sac, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
12
Puneți tigaia cu apă în fumător; adăugați marinată rezervată și apă fierbinte în tigaie până la 1 inch de jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe raft în fumător, permițând suficient spațiu între pui pentru ca aerul să circule. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Acoperiți cu capac; gătiți 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
14
Umpleți tigaia cu apă și adăugați cărbune la foc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți puii de la fumător; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
16
Îndepărtați și aruncați pielea înainte de a mânca, dacă doriți (analiza nu include pielea).
17
evaluare carbo: 4
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista