Smoothie De Cacao Rece

Smoothie De Cacao Rece
Smoothie de cacao rece ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 860 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de prăjituri sandwich cu ciocolată, frișcă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cum să lupți cu un Smoothie rece - rece Buster Green, Cacao Rece De Portocale Și Cardamom, și Iubito, e frig afară! Faceți o ceașcă mare de cacao fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați înghețata, laptele, frișca, amestecul de ciocolată caldă și prăjiturile zdrobite. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un pahar mare răcit.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista