Tort De Ciocolată Fără Făină I
Tort de ciocolată fără făină am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 10 inci și puneți-o deoparte.
Într-o cratiță mică la foc mediu combinați apa, sarea și zahărul. Se amestecă până se dizolvă complet și se lasă deoparte.
Fie în jumătatea superioară a unui cazan dublu, fie într-un cuptor cu microunde topiți ciocolata dulce-amăruie.
Se toarnă ciocolata în vasul unui mixer electric.
Tăiați untul în bucăți și bateți untul în ciocolată, câte 1 bucată. Bateți în apa fierbinte cu zahăr. Bateți încet ouăle, pe rând.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Pregătiți o tigaie mai mare decât tigaia pentru tort, puneți tigaia pentru tort în tigaia mai mare și umpleți tigaia cu apă clocotită la jumătatea părților laterale ale tigaiei pentru tort.
Coaceți tortul în baia de apă la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 45 de minute. Centrul va arăta în continuare umed. Răciți tortul peste noapte în tigaie. Pentru a se desface, înmuiați fundul tăvii de tort în apă fierbinte timp de 10 secunde și inversați pe o farfurie de servire.