Tort De Ciocolată Caldă

Tort De Ciocolată Caldă
Tort de ciocolata calda ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 301 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Un bol tort de ciocolată cu ceai negru cu glazură caldă de ciocolată, și Tort De Ciocolată Caldă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 177°.folosind untul de 1 linguriță, ungeți o tigaie rotundă de 8 inci care are un braț pivotant pentru îndepărtarea ușoară a tortului sau hârtie pergament puternic cu unt și făină pentru căptușeala tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați făina și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul rămas până devine cremos, aproximativ 1 minut, amestecați treptat zahărul, apoi adăugați ouăle, bătând până se omogenizează și pufos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Într-un castron mic, combinați cacao și ulei, amestecând până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de cacao și vanilia în amestecul de unt și bateți doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Adăugați amestecul de făină în două sau trei trepte, bătând bine de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întindeți amestecul uniform în tigaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Scoateți tortul din tigaie și puneți-l pe o farfurie de tort. Decorați dacă doriți,
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați în pene și serviți cald.
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista