Smoothie cu Kale și banane

Smoothie cu Kale și banane
Nevoie de un gluten gratuit și vegan morn meal? Smoothie-ul cu Kale și banane ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 293 calorii. 943 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați banane, semințe de in, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este super. Încercați Smoothie Cu Kale Și Banane, Smoothie cu Kale și banane, și Ananas Banana Kale Smoothie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați banana, varza, laptele de soia, semințele de in și siropul de arțar într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Semințe De InSemințe De In
Lapte De SoiaLapte De Soia
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista