Smoky Scoica Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă verde, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună crema de brânză, smântâna, usturoiul, ceapa, pătrunjelul și boiaua într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați scoici după gust și suficient lichid de scoici pentru o textură bună de scufundare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.