Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras

Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras
Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano ras-Reggiano este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, smochine, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Portobello La Grătar Cu Parmigiano-Reggiano Ras, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați smochinele într-un castron; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați smochine cu piper; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SmochineSmochine
3
Așezați amestecul de smochine în centrul unui platou; se acoperă cu brânză și mentă. Sus cu prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
BrânzăBrânză
MentăMentă
SmochineSmochine

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista