Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras
Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano ras-Reggiano este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, smochine, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Portobello La Grătar Cu Parmigiano-Reggiano Ras, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați smochinele într-un castron; stropiți cu ulei.
Presărați smochine cu piper; aruncați ușor.
Așezați amestecul de smochine în centrul unui platou; se acoperă cu brânză și mentă. Sus cu prosciutto.