Smochine coapte cu scorțișoară și miere
Dacă $1.3 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smochinele coapte cu scorțișoară și miere ar putea fi o remarcabilă fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, scorțișoară, smochine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Smochine proaspete parfumate cu șofran cu scorțișoară și miere, Granola cu iaurt parfumat cu miere și smochine coapte, și Miere De Scorțișoară Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Tăiați smochinele în jumătate și așezați-le strâns împreună într-un vas de copt puțin adânc.
Stropiți cu miere și coniac și presărați fiecare smochin cu un vârf generos de scorțișoară.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se înmoaie. Verificați smochinele după 10 minute, deoarece acestea pot diferi ușor în maturitate și necesită timpi de gătit diferiți.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;