Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc

Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de porc picante cu sos de porc picant. Această rețetă servește 12 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 500 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Cu Sos Picant, Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak, și Chiftele picante de porc cu Risotto de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru chiftele, combinați carnea de porc, sarea, ardeii murați, ouăle și pâinea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Folosind o lingură de înghețată, scoateți 24 de chifteluțe pe o foaie de copt unsă cu uleiul de măsline și coaceți timp de 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru sos, încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa, carnea de porc, fulgii de ardei iute și sarea și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați pasta de roșii și roșiile de prune cu lichidul lor și gătiți încă 30 până la 40 de minute, zdrobind roșiile de prune în timp ce sosul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Pentru fiecare porție, prăjiți un rulou de brioșă, tăiat cu fața în sus, sub broiler până se rumenesc și sos de oală peste fiecare jumătate a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
PolonicPolonic
8
Așezați o felie groasă de mozzarella pe jumătatea superioară a ruloului și "spargeți" o chiftea între un set de clești și așezați-o pe jumătatea inferioară a ruloului. Repetați cu o a doua chiftea. Topiți brânza sub broiler și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista