Slănină glazurată Miso și sparanghel
Miso-glazurate Bacon și sparanghel este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, suc de lămâie, pastă Shiro miso și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 31 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Biban de mare glazurat Miso cu sparanghel, Biban de mare glazurat Miso cu sparanghel, și Somon cu muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și curățați capătul rădăcinii sparanghelului pentru a îndepărta pielea exterioară dură. Feliați sparanghelul în jumătate păstrând vârfurile și bazele separate.
Așezați fâșii de jumătate de slănină pe tăblița dvs.
Așezați o bucată de bază și o bucată de vârf pe fiecare felie de slănină, apoi rotiți-o și fixați-o cu o scobitoare de bambus prin mijloc la un unghi de 90 de grade.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Într-un mic bol de amestecare combinați miso, mirin, suc de lămâie, coajă de lămâie și zahăr. Se amestecă cu un tel și se folosește o perie de patiserie pentru a bate frigaruile în timp ce gătesc pe grătar - aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte la înălțime.