Slow Cooker șuncă și tocană de fasole

Slow Cooker șuncă și tocană de fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 280 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Un amestec de fasole, smântână, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați Tocană de fasole și orz cu aragaz lent, Tocană De Fasole Cu Chiftele Cu Aragaz Lent, și Șuncă afumată cu aragaz lent și tocană de fasole Bleumarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați mazărea cu ochi negri, fasolea neagră, fasolea garbanzo, fasolea chili, ceapa, șunca și usturoiul împreună într-un aragaz lent. Gatiti la minim 5 ore. Se acoperă cu smântână pentru a servi.