Slow Cooker Sauerkraut Carne De Porc

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Slow Cooker Sauerkraut Pork Loin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 443 calorii, 69G de proteine, și 13g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 331 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de porc, muștar picant de hrean, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 98%. Încercați Carne de porc și varză murată, Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, și Loin De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați muștarul de hrean pe toată coapsa de porc.
Puneți ceapa și mărul în aragazul lent și puneți coapsa de porc deasupra.
Se toarnă varza murată, inclusiv sucul. Se condimentează cu sare și piper negru, apoi se adaugă bulionul de pui. Acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, 6 până la 8 ore.