Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu ardei Slow Cooker. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 510 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 159 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea kosher, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de porc Teriyaki cu ardei roșu și ananas în aragazul lent, Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați bulionul de legume, 1/2 cană sare kosher, zahărul brun și boabele de piper într-o cratiță medie și puneți la foc mediu-mare. Gatiti doar pana cand sarea si zaharul se dizolva, apoi scoateti din caldura si adaugati gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Așezați Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 2 galoane împreună cu amestecul și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4
Se pune într-un recipient de plastic și se dă la frigider peste noapte.
5
Scoateți cotletele din saramură, clătiți și uscați. Condimentează pe ambele părți cu sarea kosher și dă deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Așezați merele în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Sotează Cotletele de porc pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Odată rumenit, așezați Cotletele de porc în aragazul lent deasupra merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie urmată de ceapă și sotati până când încep să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați bulionul de pui în tigaie pentru a degrada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați ardeiul negru și cimbru și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Transferați acest lucru în aragazul lent, setați la înălțime, acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți încă 4 ore și 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă și se îndepărtează de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.