Slow-Aragaz Ușor Franceză Dip Sandwich-Uri

Slow-aragaz ușor Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piept de vită, bulion de vită condensat, rețetă de ceapă și amestec de supă de baie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent, Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent, și Sandwich-Uri Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de vită în aragaz. Într-un castron mic, amestecați amestecul de supă uscată și bulionul; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Grăsime degresată din lichid în aragaz.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri sau tăiați carnea de vită.
Pentru a servi, tăiați fiecare baghetă pe jumătate orizontal. Umpleți baghetele cu carne de vită; tăiați transversal în jumătate.
Se servește cu bulion pentru scufundare. Amestecul de carne de vită se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.