Slow-Aragaz Italian Tocat Carne De Vită Hoagies

Slow-aragaz italian tocat carne de vită Hoagies ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 429 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, brânză mozzarella, friptură de braț de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Italiene De Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile. În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați ceapa.
Puneți carnea de vită pe ceapă. Într-un castron mic, amestecați roșiile tăiate cubulețe și pasta de roșii; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Folosiți 2 furculițe pentru a trage carnea de vită în bucăți. Întoarceți carnea de vită la aragaz. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită pe fiecare chiflă. Completați fiecare cu 1/4 cană de brânză.