Slow-aragaz italian tocat carne de vită Hoagies ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 429 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, brânză mozzarella, friptură de braț de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Italiene De Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Carne De Vită Mărunțită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile. În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Puneți carnea de vită pe ceapă. Într-un castron mic, amestecați roșiile tăiate cubulețe și pasta de roșii; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Folosiți 2 furculițe pentru a trage carnea de vită în bucăți. Întoarceți carnea de vită la aragaz. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită pe fiecare chiflă. Completați fiecare cu 1/4 cană de brânză.