Slow-Aragaz Cremos Carne De Vită Dip

Slow-Aragaz Cremos Carne De Vită Dip
Slow-aragaz Dip cremos de carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 26 de porții cu 144 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pâine de cocktail pumpernickel, brânză elvețiană, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Stroganoff Cremos De Vită, Caserola de carne de vită și cartofi cremoși, și Carne de vită cu aragaz lent cu sos cremos de ciuperci-rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția pâinii. Lingură în aragaz lent de 2 până la 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 până la 2 ore, amestecând ocazional, până când amestecul este topit și fierbinte. Dip va ține la căldură scăzută până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
3
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții26
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista