Slamma Jamma Parmigiana

Slamma Jamma Parmigiana
Slamma Jamma Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1784 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de oregano, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, și Vinete Parmigiana 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lăsați ușor pieptul de pui la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3
Combinați sarea kosher, zahărul și 1 litru de apă într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon; agitați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați pieptul de pui și înmuiați la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
5
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți puiul din saramură. Scuturați excesul de umiditate și, cu clești, trageți ușor puiul în făină. Se scutură excesul de făină și se transferă pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Se amestecă ouăle și laptele într-un castron mediu și se amestecă bine. Într-un bol separat combinați firimiturile de pâine, oregano, busuioc, pătrunjel, sare de mare și piper. Dragați puiul în amestecul de ouă și lapte cu clești și lăsați excesul de amestec să se scurgă. Acum dragați puiul în amestecul de firimituri de pâine și bateți ușor în firimiturile de pâine pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Lăsați puiul pâine să stea 5 minute înainte de prăjire. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați suficient ulei de măsline pentru a veni 1/3 pe partea de pui. Gatiti puiul in loturi pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Scoateți din tigaie când este gătit și așezați-o pe o tavă de foi. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Când tot puiul este gătit, presărați mozzarella și parmezan uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Așezați sub broiler până când brânza se topește și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
13
Serviți puiul peste paste și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Garnisiți cu parmezan suplimentar și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
15
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Adăugați usturoiul și gătiți până aproape maro, apoi adăugați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
18
Se sotează 30 de minute la foc mic până la mediu.
19
Adăugați busuiocul și oregano și continuați să gătiți timp de 30 de minute mai mult. Puree într-o moară de alimente sau lăsați să se răcească și piure într-un robot de bucătărie. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet uscatpesmet uscat0Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutpătrunjel uscatpătrunjel uscat2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de busuioc tăiate subțirefrunze proaspete de busuioc tăiate subțire4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella proaspătă, feliatăbrânză mozzarella proaspătă, feliată4cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilUlei de măsline, pentru prăjire (aproximativUlei de măsline, pentru prăjire (aproximativ23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin0Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Parmigiano-Reggiano, plus extra pentru garnitură, rasăParmigiano-Reggiano, plus extra pentru garnitură, rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian tocat, pentru garniturăpătrunjel Italian tocat, pentru garnitură4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.penne rigate, gătit al dentepenne rigate, gătit al dente1Ceapa galbena medie, tocataroșii Rome decojite și tăiate cubulețeroșii Rome decojite și tăiate cubulețe4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui dezosat, fără piele, tunspiept de pui dezosat, fără piele, tuns1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista